prambanan
Blijf op de hoogte en volg carla
03 April 2013 | Indonesië, Simanindo
Zo dat was het voor vandaag.
Liefs carla
03 April 2013 - 15:26
Marianna:
Hoi Carla,
Wat akelig om te lezen dat er veel mensen ziek zijn, te hopen dat jij daar niet bij gaat horen.
Het lijkt me leuk om in het zilverstadje te zien hoe filigraan gemaakt wordt.
Geniet nog lekker van alles wat je te zien krijgt.
Lieve groetjes van ons.
Jaap en Marianna -
03 April 2013 - 19:03
Joop Bakker:
beste Carla.
Denk er om niet ziek worden dat kan je beter thuis doen dan wod je misschien wel verwent door Riek.
Maar wat een leuke reis daar moet je steeds meer en meer van genieten.
Liefs Annie en Joop -
03 April 2013 - 20:51
Mieke En Hans:
Vaccinaties nodig voor jouw bestemming?Ga jij ook een mooie reis maken en wil je weten of je vaccinaties nodig hebt? In het WaarBenJij.nu reisloket vind je alle informatie over vaccinaties voor jouw reisbestemming(en) en maak je eenvoudig een afspraak.
Bekijk alle vaccinatie-informatie in WaarBenJij.nu reisloket. Hebben de mensen deze informatie op de site niet gelezen of is het daar toch wat vuil. Let jij maar goed op jezelf.
Het beste Mieke en Hans -
03 April 2013 - 22:15
Sanne:
Hoi Carla.
Ik ben jaloers dat jij de Prambaran nu wel gezien hebt en ik niet. Maar ik ga toch echt niet alleen daarvoor nog terug. Zorg dat je niet ziek wordt. Een beetje diaree hoort er wel bij, maar verder moet je het maar lekker thuis doen.
Geniet nog lekker van je vakantie.
Groetjes Sanne -
04 April 2013 - 11:00
Natascha, Kasper En Sage:
Hoi lieve Carla,
Hopelijk ben jij en je reisgenoten vandaag weer een stuk fitter en geen diarree meer.
Ziek zijn in je vakantie, das niet fijn.
Geniet van al het moois wat je nog gaat zien, of je het nu wel al een keer gezien hebt of niet.
Dikke kus van ons,
Kasper, Natascha en Sage